Επιλέγετε υποδήματα με βάση:

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

ΤΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ...


παπούτσια, μπότες, μοντέρνες τάσεις υποδημάτων - Μοντέρνες τάσεις στα υποδήματα φθινοπώρου-χειμώνα 2010-2011
Στις μοντέρνες τάσεις στα υποδήματα  και στις μπότες για τη σεζόν φθινοπώρου-χειμώνα 2010-2011 υπάρχει πολύ πιο
μεγάλη ποικιλία από παντού. Είναι φτιαγμένα από διάφορα υλικά όπως δέρμα, βελούδο, λουστρίνι, δέρματα με μακρύ μαλλί, ακόμα και απομίμηση δέρματος ζωών.

Το στυλ Yeti είναι μία από τις καυτές τάσεις των υποδημάτων της εποχής φθινοπώρου-χειμώνα 2010-2011. Το δέρμα με μακρύ μαλλί συχνά εμφανίζεται στις μπότες και ειδικά σε συνδυασμό με το κλασσικό μαύρο δέρμα ή βελούδο.

Οι μπότες πάνω από το γόνατο έχουν την άνοδό τους και τη σεζόν φθινοπώρου-χειμώνα 2010-2011. Περιέχουν πολύ θηλυκότητα και σεξαπίλ, συνδυάζονται καλά με κολάν, πλεκτά φορέματα και φούστες.

Τα παπούτσια και τα μποτάκια στη σεζόν  φθινοπώρου-χειμώνα 2010-2011 έχουν κορδόνια, ιμάντες και αγκράφες. Τα πιο κλασσικά μοντέλα υποδημάτων και μποτών δεν είναι τόσο ενδιαφέροντα αυτή την εποχή, ενώ σε συνδυασμό με το στυλ του μινιμαλισμού, ακόμα και με κορδόνια, ιμάντες ή αγκάφες τα ποιοτικά μοντέλα είναι πάλι κομψά και καλοφτιαγμένα.
παπούτσια, μπότες, μοντέρνες τάσεις υποδημάτων

Οι μπότες και  τα μποτάκια σε συνδυασμό με μερικά χρώματα – η επόμενη καυτή τάση στα υποδήματα της εποχής φθινοπώρου-χειμώνα 2010-2011. Συνήθως ο συνδυασμός αυτός συμπεριλαμβάνει έως τρία χρώματα, τα οποία αλληλοσυμπληρώνονται. Ο πιο συνηθισμένος συνδυασμός είναι ο παραπάνω αναφερόμενος – με διάφορα υλικά (π.χ βελούδο με δέρμα).
Το υψηλό τακούνι είναι πάντα επίκαιρο, παρόλο που δεν είναι τόσο άνετο για τα πόδια. Τα τακούνια στη σεζόν φθινοπώρου-χειμώνα 2010-2011 είναι πολύ της μόδας.

Τα πολύ υψηλά και λεπτά  τακούνια είναι ιδανικά για επίσημες περιπτώσεις, και αυτή την εποχή στην αγορά προσφέρονται συνήθως κλειστά παπούτσια με υψηλά και λεπτά τακούνια για μεγαλύτερη άνεση.

Οι υψηλές πλατφόρμες με χονδρά τακούνια είναι ξανά από τις καυτές τάσεις της σεζόν φθινοπώρου-χειμώνα 2010-2011. Η υψηλή πλατφόρμα είναι μόνο στο μπροστινό μέρος. Είναι πολύ κομψά και θυμίζουν τα μοντέλα του 60. Τα παπούτσια με ολόκληρη πλατφόρμα συνεχίζουν να αποτελούν ένα μέρος στις τάσεις της μόδας του φθινοπώρου-χειμώνα 2010-2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου